Індивідуальне консультування, психокорекція, профорієнтація

субота, 12 березня 2022 р.

Онлайн-ресурси для дистанційного навчання

 Безкошовні навчальні онлайн-ресурси:

1. Всеукраїнська школа онлайн. Відеоуроки, тести та завдання для школярів 5-11 класів: https://lms.e-school.net.ua/

2. Офіційний сайт КЗВО «Академія неперервної освіти Одеської обласної ради», розділ «Школа в цифровому світі». https://itschool.odessaedu.net/uk/site/index.html

3.Сайт: https://zno.osvita.ua/ зробив безкоштовним свій сервіс для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Відтепер усі користувачі мають змогу без обмежень опрацьовувати коментарі-пояснення до завдань з усіх основних предметів.

4. Освітній портал ( велика кількість розробок уроків 1-11 класи): https://urok-ua.com

5.Освітній портал ( велика кількість розробок уроків, позакласних заходів, статей педагогічної тематики): https://naurok.com.ua

6. Навчальні ресурси на українському сервері у відкритому доступі! Наш партнер Mozaik Education надає підтримку Україні (Український сервер ua.mozaweb.com — у відкритому доступі! (edpro.ua):

а)https://www.dreamschool.com.ua/form

б) https://www.youtube.com/.../%D0%92%D1%8F%D1%87%D0%B5%D1...

або https://edpro.ua/blog/ua-mozaweb-com-free...

7.Сайт Одеського ліцею з початковою школою та гімназією «Школа мрії», що містить безкоштовні онлайн заняття та курси: посилання на реєстрацію для такого навчання:https://www.dreamschool.com.ua/form

Контактна особа: Нікіточкін Дмитро, телефон, телеграм +380937743366.

8.Авторська школа математики В’ячеслава Ярмака «Learnayzer»:

https://www.youtube.com/.../%D0%92%D1%8F%D1%87%D0%B5%D1...

9. Казки (аудіо) українською мовою: АУДІОКАЗКИ українською мовою ОНЛАЙН безкоштовно (svitkazok.in.ua)

10. Науковий дитячий канал «Цікава наука»: https://www.youtube.com/c/cikavanauka

11. Портал розвитку дитини (з цікавими практичними завданнями): https://childdevelop.com.ua

12. Приватний заклад загальної середньої освіти «Центр освіти «Глобал»: реєстрація на безкоштовне навчання за посиланням

https://www.20globalschool.com.

ШКІЛЬНЕ НАВЧАННЯ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

освітня ініціатива для учнів початкової та середньої школи України: від школи Базис (https://vb.me/school_info) разом з Viber-спільнотою Школа.інфо

онлайн-навчання для всіх дітей України, які можуть доєднатися до занять в Zооm: від Академії Сучасної Освіти А+ (https://aplus.ua/).

дистанційна школа 5-11 класи: від JAMM School (https://jammschool.com.ua/)

доступ до річних матеріалів 1-11 класів безкоштовно: від дистанційної школи «Центр освіти «Оптіма» (https://optima.school/free-education). Потрібно зареєструватися, вказати свою електронну пошту, і на неї приходить посилання та пароль для входу.

участь в живих уроках, навчальні матеріали за весь рік, додаткові активності для діток від ThinkGlobal. Слідкуйте за розкладом (https://www.facebook.com/ThinkGlobalUA).

(https://www.facebook.com/ThinkGlobalUA) екстернат-платформу ALTERRA ONLINE EXTERNAT (https://www.facebook.com/alterraschool1) дає доступ до матеріалів та тестів.

безкоштовні щоденні зустрічі онлайн з дітьми від 6 років: танці, ігри, англійська, перегляд фільмів та інше. Розклад оновлюється кожного дня на сторінці і Telegram-каналі @OkStudy127

безкоштовна серія онлайн майстер-класів (https://od.itstep.org/) і тематичних зустрічей для дітей 7-14 років: безпека в інтернеті, створення та перші кроки для заробітку на NFT, розробка ігор за допомогою Construct.

(https://od.itstep.org/) безкоштовна реєстрація на онлайн уроки і регулярні щоденні зустрічі дітей з психологом від наукового ліцею Клима Чурюмова (https://bit.ly/3hCf6dm).

вільний доступ до повного пакету "Слухач" (1-11 класи) для самонавчання – повна шкільна програма від Центру Дистанційної Освіти "Джерело" (https://cdo.org.ua/reg/).

уроки в запису та онлайн. Тут (https://bit.ly/3sFkZg5) можна зареєструватися, а тут (https://www.eduforsafety.com.ua/) знайти уроки українською, англійською та російською мовами. Проєкт School Navigator.

пізнавальні онлайн-зустрічі від ГО "Смарт Освіта" для дітей та підлітків. Щодня оновлений розклад (https://nus.org.ua/). Заповніть анкету (https://bit.ly/34aOXzh), щоб приєднатися.

Немає коментарів:

Дописати коментар