Індивідуальне консультування, психокорекція, профорієнтація

пʼятниця, 12 червня 2020 р.

Сердце, разум или интуиция? (тест)


                                       ТЕСТ: серце, розум або інтуїція?                                 
Цей тест покаже, чого ви прагнете в житті
Всі люди різні і дивляться на світ по-різному. Звідси і багато різних поглядів. Ми сприймаємо одні й ті ж речі по-різному. Ми фокусуємося на чомусь іншому і по-своєму інтерпретуємо навколишню для нас реальність Ці відмінності багато говорять про наш характер. Цей простий тест доводить, що кожна людина, дивлячись на одну і ту ж картинку, може звернути увагу на щось зовсім інше, то, що буде не помічено іншими.     Перше, що ви побачите на цьому зображенні, розкриє вам то, чого ви прагнете в своєму житті.
·        Пантера
Перфекціонізм – ваше друге ім’я. Ви можете вирішувати будь-які проблеми, з якими більшість людей не можуть впоратися. Більш того, вам подобається це робити. Ви володієте надзвичайною здатністю мислити аналітично і логічно.               Ви належите до людей, які твердо стоять на землі. Ви не вірите в удачу або долю. Вам добре відомо, що людина – коваль своєї долі. Ви знаєте, що ваше життя буде таким, яким ви його зробите самі. Ви працюєте старанно і чесно, щоб отримати те, що ви хочете. Вас не бентежить, що ви покладаєте на себе великі надії, і що ви не зупиняєтеся на досягнутому. Ви добрий і ніжний чоловік стосовно інших людей. Ви можете прощати помилки і не приховувати образи. Ви знаєте, що образа або затаєна злість ні до чого доброго не приведуть і тільки нашкодять вам. Ви дуже цінуєте світ і почуття стабільності.
·        Птах
Ви дуже добра людина. Вам подобаються люди, і ви піклуєтеся про свої стосунки з ними. Інші люблять вас за те, що вони відчувають себе комфортно у вашій компанії. Мир ваша сила. Ви можете контролювати себе в будь-якій ситуації. Ви часто пригнічуєте свої емоції, і вас дуже важко вивести з рівноваги. У вас нескінченне терпіння і сталеві нерви.
·        Жіноче обличчя
Ви належите до людей, які цінують простоту найбільше. Ви не любите ускладнювати собі життя. Світ завжди для вас чорно-білий. Ви не знаєте напівзаходів. Ви рішуча, чесна і пряма людина. Ви ніколи не ходите навкруги, і нічого не замишляє за спиною інших. Ви дотримуєтеся принципу: живи і дай жити іншим. Ваш спосіб життя може відштовхувати інших, але цей очевидний холод – всього лише маска, щоб уникнути травм. У глибині душі ви чутлива людина і боїтеся втратити тих, кого любите. Ви намагаєтеся бути логічним і розумним, але ви ніколи не відкидаєте того, що вам каже ваше серце.                                        
  ·        Пейзаж
Вас відрізняє незвичайна інтуїція. Ви володієте шостим чуттям, яке дозволяє вам приймати кращі рішення. Ви завжди дотримуєтесь поклику свого серця. Ви дуже емоційна людина. Ви належите до оптимістів і у вас позитивний погляд на світ. Ви можете побачити гарне в будь-якій ситуації. Ви випромінюєте тепло і радість. Ви вірите, що після бурі завжди виходить сонце. Ви відмінний слухач і навіть кращий утішитель. Спочатку створюється враження, що ви сильно зациклені на собі. І це правда, ви приділяєте багато уваги своєму зовнішньому вигляду. Ви намагаєтеся краще зрозуміти себе і прислухатися до своєї інтуїції. Але це не означає, що ви сліпі та глухі до оточуючих людей. Вам просто не подобається нав’язувати себе, і ви знаєте, що немає нічого гіршого, ніж небажана добра порада. Однак, якщо хтось просить вас про допомогу, ви завжди готові допомогти йому.

А що побачили ви?


Немає коментарів:

Дописати коментар