Індивідуальне консультування, психокорекція, профорієнтація

четвер, 16 лютого 2023 р.

Онлайн-профмарафон для старшокласників

 

Друзі!Запрошуємо вас взяти участь в онлайн марафоні "Профлайфхак або як обрати професію майбутнього"💙💛.            Це абсолютно БЕЗКОШТОВНО.                                                        Марафон стартує з 21.02.2023 р.
💡Хочете дізнатись, як не помилитись і зробити правильний вибір професії? Розібратись і не заплутатись у розмаїтті професій? Бажаєте впевнено відповісти всім і собі на запитання  "Ким ти хочеш бути?", задати запитання представникам професій майбутнього під час інтерв'ю з ними? Тоді Вам до нас!
🔥На Вас чекають цікаві та пізнавальні зустрічі в прямому ефірі з експертами та професіоналами різних галузей (практичним психологом, вчителем, поліцейським, представником атомної енергетики, військовим, аграрієм і багато інших).
Чекаємо на Вас!
* Захід організований Університетом Григорія Сковороди в Переяславі спільно з Київським обласним центром зайнятості та молодіжним центром "Зустріч".
✍️Для реєстрацї заповніть, будь ласка, гугл-форму. Посилання на групу "Профлайфхака..." у Фейсбуці з'явиться автоматично після заповнення форми! 👇

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdP5tC1wY9ypw4GiXz878TLrWNzUaNCcnn7tkgcOWM6OTrTGw/viewform


Немає коментарів:

Дописати коментар